tiistai 23. huhtikuuta 2013

Chorizo-lohipasta

Münchenissä italialaisessa ravintolassa söin niin hyvää pastaa, että pakko sitä oli yrittää kokeilla kotonakin. Siinä oli chorizo-makkaraa, lohta, tomaatteja ja tuoreita yrttejä. Kivaa vaihtelua erilaisiin kermapastoihin.
Tässä oma versioni, lähes yhtä hyvää :)

Chorizo-lohipasta

1 pkt (250g) tuorepastaa (esim. linguine)
n. 300g (3-4 kpl) chorizo-makkaraa
n. 300g lohta kuutioina
n. 10 kirsikkatomaattia
1 valkosipulin kynsi
1 pieni sipuli
1 dl parmesaania
Tuoreita yrttejä, kuten basillikaa, salviaa, timjamia
Suolaa, mustapippuria

Siivuta makkarat, pilko sipuli ja valkosipuli. Ruskista näitä pannulla oliiviöljyssä. Keitä tuorepasta, muista ettet keitä liikaa. Lisää pannulle muut aineet ja lopuksi lähes kypsä pasta. Helppoa ja niin hyvää!


Buzzadorina pääsin kokeilemaan Hälsans Kökin kasvisruokia. Sen vuoksi teinkin tänään tämän pastan heidän soija chorizostaan. Hyvää oli, sopi todella hyvin tähän pastaan. Ja jos ei halua syödä kalaakaan niin sehän on helppo ottaa reseptistä pois :) Minulla on muutama ystävä, jotka ovat kasvissyöjiä, mutta syövät kalaa. Nytpä löysin hyvän reseptin kun tulevat kylään!

Kurkkaapa edellinen postaukseni niin tiedät enemmän buzzadoreista ja Hälsans Kökistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti